דיקסי נפתחה בדצמבר 1993, כסטייק האוס "מנהטני". הדוגמא של מוסד יציב ואמין שאין בו נפילות, הייתה לנגד עינינו. לא מסעדה של טעמים וניסויים, אלא אוכל טוב, טעים - תמיד.

ההתחלה הייתה עם בשר שייבאנו ממדינת נברסקה שבארצות הברית, בהמשך הנסיבות הפוליטיות שינו לנו את התפריט, אבל כמעט מן ההתחלה הצלחנו ליצור מסעדה שמבטיחה וגם מקיימת.

במהלך השנים התרחבנו לכיוונים נוספים. יצרנו תפריט משלוחים, הוספנו תפריט ארוחות בוקר, פתחנו (ראשונים בישראל) 24שעות, הוספנו את חנות היין ועוד.

לתחושותינו השנים עשו טוב לדיקסי. למדנו שמעבר לתפריט הבסיסי והקבוע האורחים שלנו מסכימים גם לנסות ולשנות ומזה שנים אנו מגוונים את התפריט (שמתחלף פעמיים בשנה) במנות מעט יותר "נועזות" ושלא מתיישבות דווקא עם תפריט הסטייק-האוס הקלאסי.

נוצרה קהילה של עובדים מגובשת ויציבה. מנהלים, טבחים, מלצרים ועובדים נוספים במגוון תפקידים, רבים מהם עובדים כאן שנים רבות (ממש מן ההתחלה), רבים התקדמו בתפקידיהם ומהווים כיום נדבך חשוב ומרכזי בצוות המנהל.

במשאל שערך ידיעות אחרונות ב-2007 נבחרה דיקסי למסעדה המועדפת ע"י אנשי עסקים לארוחות צהריים. מצידה השני של הקשת נבחרה דיקסי מדי שנה, על ידי קוראי עכבר העיר לאחת מעשר המסעדות המובילות בעיר.

יש לנו תוכניות רבות ומגוונות והמרכזית ביניהן להמשיך לשרת אתכם, הלקוחות, בשמחה ובאמונה, שאנו מגישים לכם את המוצר הטוב מכולם, ואנו מקווים שתמשיכו להנות ממעשה ידינו!

מנהל כללי – שף חיים כהן, שף - דן קרטלה,
מנהלי המסעדה - אילן סומך, מאיר מועלם.

מנהלים - עמית לזרוב, תמר אפלמן, עומר גולדשטיין, אביב זמר, אלכס קופרמן, רונאל שדה



 
 
 
 
דיקסי גריל בר. רחוב יגאל אלון 120 פינת תוצרת הארץ 3, ת"א. טל: 03-6966123
  עמוד הבית   |   אודותינו   |   חנות היין   |   איך להגיע   |   דרושים   |   הזמנת משלוחים   |   הזמנת מקומות   |   צור קשר   |   פילדלפיה   |   הוסף למועדפים   |  English  |   dixie
 
    Powered by Art-Up